Szabó Zsolt

HatvanHajós Alfréd út (volt Pázsit út 39.)3. választókerület
2014 Feb. 3 18:35

Szűcsin jártam

Szűcsi adósságát is átvállalta az állam, így tiszta lappal, tartozás nélkül kezdhetik az évet a településen. Munka pedig van bőven, hiszen az orvosi rendelő, az iskola és a művelődési ház is felújításra vár. Az elmúlt időszakban sikerült előremozdulni a fejlesztések terén, az árvízvédelmi munkálatokat követően beindultak az útfelújítások, de még korán sincs vége a folyamatnak.

Szűcsin jártam


Berta István, a település polgármestere szerint a kormány adósságrendezésének köszönhetően egy jó gazdálkodással elérhetik, hogy további tartozások felhalmozása nélkül tudjanak működni.

Fejlesztésre vár a közel 60 éve működő könyvtár, ami a technika előretörésének ellenére továbbra is népszerű. Sasné Bercsényi Erika művelődésszervező szerint elsőként a nyílászárók cseréjét kellene megoldani.

Fodorné Kalcsó Veronika, az óvoda vezetője beszámolt arról, hogy náluk a gyerekek aktív életet élnek, versenyekre járnak, szerepelnek, mindig pezsgés van náluk. Azt mondja, jól esett nekik, hogy az országgyűlési képviselőjüknek mindezt meg is mutathatták, hiszen érdeklődött a munkájuk iránt.

Jó érzés találkozni a szűcsiekkel, miközben a dolgos hétköznapokat élik. Mikor beszélgetni kezdünk rögtön megnyílnak, közvetlenek. Tetten érhető náluk a munka utáni vágy. Az pedig kifejezetten dicsérendő, hogy nagyon jó minőségi bor van a településen.

Szabó Zsolt

Hatvan, Hajós Alfréd út (volt Pázsit út 39.)
  • hatvan@fidesz.hu
  • 06306269336
  • 3000 Hatvan,
    Hajós Alfréd út (volt Pázsit út 39.)
eseménynaptár